Hvad siger klienterne?

Her nogle tilkendegivelser fra nogle af mine seje klienter

“Bettina er en fantastisk terapeut, som altid møder mig med omsorg, empati, rummelighed og støtte.
I Bettinas rum, er der plads til lige præcis hvad man har brug for lige nu, lige her i trygge omgivelser.
Jeg vil i høj grad, til hver en tid anbefale hende”

Camilla…

“Jeg har ved Bettina oplevet fantastisk empati, støtte og vejledning til, selv at reflektere. Det har lært mig at tage ansvar og lederskab for eget liv og egne beslutninger”

Ann-Louise…

Bettina Kotasek er yderst kompetent, professionel, empatisk og tryghedsskabende. Lige fra starten af, følte jeg at jeg var i gode hænder. Når jeg er hos Bettina, føler jeg at jeg kan sige alt. Intet er for kringlet, småt, dumt, langt ude, pinligt eller mærkeligt. Hun formår gang på gang at vende min tankegang fra negativt til positivt, igennem selvrefleksion. Hun har et fantastisk nærvær og jeg føler mig virkelig lyttet til og forstået. Jeg er meget taknemmelig for at have mødt Bettina og kan kun takke hende for at jeg er nået så langt med mig selv, som jeg er.

Rikke…

Call Now Button